onsdag 16 juni 2010

Lilla Mejja

Hej!
Här kommer en lägesrapport från oss. Det går bra för vår lilla tjej!! Hon är jätteduktig på att gå ut och göra sina behov. Det gäller bara att vara snabb och öppna dörren åt henne.
Embla (vår jack russel) och Meja kommer jättebra överrens och busar med varandra väldigt mycket. Embla hjälper även till att uppfostra Meja med vad hon får och inte får göra tex markerar hon för Meja att hon inte får bita barnen allt för mycket. Däremot låter hon Meja bita mig och Ulf utan restriktioner.
Hon har inga problem med aptiten och försöker ofta få äta av Emblas mat, men det går Embla förstås inte med på. Meja har dessutom lärt sig att barnen släpper ifrån sig smulor och idag fick hon i sig smulor både från bullar och syltkakor och därefter sklickade hon i sig en saftfläck.
Vi märker att hon är trygg inne och ute på gården, eftersom hon blir väldigt energisk och lycklig över att få komma hem när vi varit ute och socialiserat oss i grannskapet. Hon sover numera själv i sin hundbädd på natten, så nu slipper vi sova på golvet med henne. Hon är livlig, busig och en bitig liten terrier precis som det ska vara, men tillika väldigt uppmärksam och kelsjuk med Ulf och mig och det är bra.
Ulf har lagt ut bilder på Facebook, så det är bara att gå ut och titta på vårt nya underverk!
Mvh


Maria Enlund

PS flera foton finns på Facebbok hos maria och Ulf.